Huisregels

Alle mededelingen en regels van dit forum

Moderator: moderators

hanomag
Site Admin
Berichten: 93
Lid geworden op: Do Feb 10, 2005 8:23 pm
Locatie: leeuwarden
Contact:

Huisregels

Berichtdoor hanomag » Vr Feb 11, 2005 11:31 am

Er zijn de volgende huisregels:

1. Algemeen:

We hopen dat we niet teveel regeltjes hoeven te maken, want we vinden dat iedereen gewoon lekker z'n gang moet kunnen gaan op zn eigen manier.... Maar je ontkomt er niet aan als je een fatsoenlijk forum wilt hebben en houden, dus we hebben toch een aantal regeltjes. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je niet meteen gebanned word of zo als je per ongeluk een regeltje overtreed, maar toch...

*Je hoeft je maar 1 keer aan te melden. Het lijkt ons overbodig om met meerdere namen aangemeld te zijn.

*Liever geen storend taalgebruik. dat houdt in: niet schelden, geen vieze woorden gebruiken, niet discrimineren, geen (grove) beledigingen, geen gedreig, geen BrEeZaH of 1337-taal en geen storende lettertypes, kleuren of lettergroottes. Tenzij het je nodig lijkt voor je post, maar dat zal waarschijnlijk zelden zijn...

*Regels kunnen worden aangepast als de moderators (oftewel de site admins) denken dat dat nodig is. De moderators bepalen wat storend is.

*Plaats je nieuwe topics in het goede subforum. Dit voorkomt veel werk voor de moderators.

*Liever niet te ver en/of te lang offtopic. Start liever een apart topic.

*Lees de regels per subforum.

*Geen banners in het onderschrift of onderschriften die in verticaal opzicht te lang zijn. Storende animaties zijn ook niet toegestaan in het onderschrift. Dit om de 'scrollbaarheid' van het forum ten goede te komen

*Geen storende of te grote avatars.

*Er kan veel op het forum, maar als je twijfelt of iets nu wel of niet kan PM dan ff naar een moderators van het desbetreffende subforum.

*Zie je iets staan waarvan jij vind dat het niet door de beugel kan? PM dan een moderator od de admin van het subforum waar het staat. Dit voorkomt ruzies.

*Foto's graag verticaal naast elkaar plaatsen. Niet te veel horizontaal naast elkaar zodat ook mensen met een 800 keer 600 beeldscherminstelling alles op hun beeldscherm kunnen zien. Dus foto's liever onder elkaar plaatsen dan naast elkaar.

*Als je HTML bewust gebruikt op een manier die negatieve gevolgen heeft kun je geschorst of gebanned worden

*De belangrijkste regel van allemaal: Wees aardig en heb veel plezier.

Disclaimer: iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen posts. De admins en moderators zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van posts die ze niet zelf geschreven hebben.

2. Fotos
2.1 Het zijn altijd je eigen foto's, andermans foto's hier neer posten is een inbreuk op het auteursrecht en daar doen we niet aan.

Met dank aan buzzybee.kratjebierhosting.nl

Terug naar “Mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast